Брутални разкрития направиха пред БТВ близки на убитата Дарина Министерска. рекламаНейната

...
Брутални разкрития направиха пред БТВ близки на убитата Дарина Министерска. рекламаНейната
Коментари Харесай

Лелята на Дарина: Викторио е деспот! Не пускаше нейните приятели и роднини в дома им. Искам да живее 100 години, за да се мъчи

Брутални разкрития направиха пред БТВ близки на убитата Дарина Министерска. 

``
реклама

Нейната вуйна Таня Найденова описа, че Викторио Александров държал полловинката си доста изкъсо, като същински диктатор. " Той постоянно е бил диктатор над нея, тя нямаше приятелки от момента, в който е с него. Можете да видите фотоси от рожденните дни - единствено негови другари има, а нейни не. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат при нея в жилището, който те са купили. Те нямаха право да идват. Можеха да видят детето единствено с негово единодушие. Като се роди детето стартира една акция да му се трансферира половиния апартамент. След това стартира да приказва, че родителите желали да ги разделят. Абе кой естествен човек желае да си раздели детето. Купиха им коли и на двамата. Ето нейната кола е там, още стои. Затънаха в задължения към банката и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни предложения, само че той не позовил. А ние не сме му направил нищо неприятно на него ", сподели лелята. 

" Аз не желая гибел за него, тя ще е освобождение, желая непрекъснато това " нещо " да става и и да гледа. Да живее с това, 100 години да живее. Но в случай че искаг и воин да го създадат, и на части да го нарежат, нашите деца няма да се върнат. Той е страхливец ", сподели лелята.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР